Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2009 13:50 - Моята мечта се сбъдна, блогърите се обединяват!
Автор: tino Категория: Политика   
Прочетен: 1646 Коментари: 0 Гласове:
0



Винаги съм твърдял, че най-качествените хора на България са тук.

Приятели, преди няколко месеца си направих блог с тази нагласа. Блогърите да се обединим и да влияем на управлението, а ако то не иска (което е явно) да го сменим с хора избрани от нас, тук, пред Всички.

Препечатвам от „блогът на Юруков” - http://yurukov.net/blog след изричното му разрешение

 

Блогърско обединение “България е наша”

Публикувана е вчера в категориите: Blogroll, Аз и Боян, България, Идеи svejo_url="http://yurukov.net/blog/2009/01/21/bylgaria-e-nasha/"; svejo_bgcolor="FFFFFF"; svejo_skin="compact"; svejo_theme="standard";

Блогърите за добро или лошо не сме журналисти. Журналистите имат задължение да бъдат обективни, да не влагат лични чувства в статиите си и винаги да проверяват източниците си. Блогърите от своя страна идваме от най-различни среди и възрасти и пишем за разнообразни теми. Вярва, че ако се вземе достатъчно голям брой постове в българската Блогосфера, човек ще открие интересите и грижите на обществото ни.

Затова не трябва да е учудващо, че реших да участвам в новата блогърска инициатива “България е наша“. Може да видите бутон за нея в новата ми секция “Участвам в инициативи”. Много хора казват, че блогърите сме от по-активната част на обществото. Мисля, че с това ново обединение ще го покажем, като събираме мнения, анализи и интервюта на едно място, както и изказваме подкрепата си всички протестиращи групи и интернет общества в България. Откакто започнаха протестите на 14-ти, а и преди това, Блогоферата и форумите избухнаха със статии, коментари, снимки и клипове на темата. Събирайки една не малка част от тези постове на едно място може само да помогне на публиката ни да получи малко по-различен поглед над протичането, проблемите и целите на протеста.

Досега в обединението са се включили 22-ма блогъри, които може да видите на общия блог. Там ще откриете и всички бъдещи наши постове по въпроса. Казват, че свободното слово е триумфа на демокрацията. Ако това е вярно, то това обединение изпълва изцяло дефиницията.

http://bulgariaenasha.blogspot.com

 



Тагове:   Моята,   мечта,   обединяват,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tino
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 315458
Постинги: 82
Коментари: 53
Гласове: 541
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930